Skolepatruljefester

Skolepatruljefester: Skolepatruljefester

I inviteres til Skolepatruljefest 

Og i år er der jubilæumsfest. Skolepatruljerne fylder 70 år, og det skal fejres. 

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring inviterer alle 20.000 skolepatruljeelever til en festlig dag i enten LEGOLAND® i Billund eller Tivoli i København. 

Skolepatruljefesterne bliver holdt den 24. april 2019 i LEGOLAND® og den 25. april 2019 i Tivoli.

Begge steder er der masser af konkurrencer og underholdning for skolepatruljerne.

Vi har sendt en fysisk invitation til skolepatruljefesterne til skolerne i uge 6.

Tilmeld jer her

Seneste frist for tilmelding er 8. marts 2019.

 

Skolepatruljefest i LEGOLAND® onsdag d. 24. april

Skolepatruljefester: Skolepatruljefest i LEGOLAND® onsdag d. 24. april

Priser på entrébilletter og madkuponer

Prisen på entrébilletten er 89 kr. inkl. moms pr. skolepatruljeelev og dækker entréen samt alle forlystelser. Der er gratis entré for alle skolepatruljeinstruktører og politirepræsentanter. Tilskuddet, fra Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring, er fratrukket prisen. Madkuponer kan købes til 75 kr. inkl. moms (værdi 100 kr.) og kan bruges til alle spisesteder i LEGOLAND®.

Entrébilletter og madkuponer sendes med posten i starten af april. Bemærk! Madkuponer kan kun bestilles sammen med tilmeldingen, og ubrugte entrébilletter og madkuponer refunderes ikke.

Konkurrence

Skolepatruljerne kan vinde flotte præmier på dagen. For at deltage i konkurrencen skal hver skolepatrulje-elev udfylde en konkurrencekupon (download den herog aflevere den i kassen ved Eventscenen bag Polar Land inden kl. 13.00. Husk, at hele holdet skal være til stede ved Eventscenen fra kl. 13.00 for at kunne vinde præmier

Husk:

Skolepatruljerne skal også besvare et spørgeskema for at være med i konkurrencerne, da Rådet for Sikker Trafik rigtig gerne vil have viden om, hvad eleverne syntes om at være skolepatrulje. Bed derfor skolepatruljerne besvare spørgeskemaet ved at sende en SMS med teksten SP til 1919 (omkostningsfrit). Eleverne skal have besvaret skemaet, INDEN der trækkes lod om præmierne

Arrangement for skolepatruljeinstruktører, færdselskontaktlærere og politi

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring byder på en vand/kaffe/the mellem klokken 14.00 og 15.00, dette sker i Captains Corner. I er velkomne i Captains Corner fra klokken 11.30 og kan have den som fast base resten af dagen.

Da det er 70-års jubilæum, har Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring sørget for underholdning kun til de voksne. Lasse Rimmer, kendt fra bl.a. Tv-programmet Casper og Mandrilaftalen og radioprogrammet Morgenhyrderne, vil underholde med et lille stand up show. Dette foregår i ”LEGO Studios” (Biografen) klokken 12:30 – 13:00. Vi glæder os til at se jer.

Åbningstider

LEGOLAND åbner kl. 10.00.

Vigtig  information til buschauffører

Af- og påstigning henvises til parkeringspladserne P2 eller P3 (følg skilte og anvisninger). Det er ikke tilladt at stige af eller på i rundkørslen ved LEGOLANDs hovedindgang, da pladsen er begrænset. Vi anmoder om, at bussen bliver holdende på den anviste plads, så børnene nemt kan finde bussen igen.

I Informationen kan alle buschauffører få udleveret billetter til bespisning.

Skolepatruljefest i Tivoli torsdag den 25. april

Skolepatruljefester: Skolepatruljefest i Tivoli torsdag den 25. april

Priser på entré, turpas og madkuponer

Prisen for entré og turpas til Tivolis forlystelser er 70 kr. inkl. moms pr. skolepatruljeelev. Der er gratis entré for alle skolepatruljeinstruktører og politirepræsentanter. Tilskuddet, fra Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring, er fratrukket prisen. Madkuponer kan købes til 50 kr. inkl. moms og kan indløses i alle Tivolis spisesteder.

Entrébilletter, turpas og madkuponer sendes med posten i starten af april. Bemærk! Madkuponer kan kun bestilles sammen med tilmeldingen, og ubrugte entrébilletter og madkuponer refunderes ikke.

Konkurrence

Skolepatruljerne kan vinde flotte præmier på dagen. For at deltage i konkurrencen skal hver skolepatruljeelev udfylde en konkurrencekupon (download den her) og aflevere den i løsningskassen ved scenen på Plænen senest kl. 12.00. Husk, at hele holdet skal være til stede ved scenen fra kl. 12.00 for at kunne vinde præmier.

HUSK:

Skolepatruljerne skal i år også besvare et spørgeskema for at være med i konkurrencerne, da Rådet for Sikker Trafik rigtig gerne vil have viden om, hvad eleverne syntes om at være skolepatrulje. Bed derfor skolepatruljerne besvare spørgeskemaet ved at sende en SMS med teksten SP til 1919 (omkostningsfrit). Eleverne skal have besvaret skemaet, INDEN der trækkes lod om præmierne

Arrangement for skolepatruljeinstruktører, færdselskontaktlærere og politi

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring byder på en vand/kaffe/the på Tivolis kaffebar mellem klokken 13.00-14.00. I er velkomne på Tivolis kaffebar fra klokken 12.30 og kan have den som fast base resten af dagen.

Da det er 70-års jubilæum, har Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring sørget for underholdning kun til de voksne. Lasse Rimmer, kendt fra bl.a. Tv-programmet Casper og Mandrilaftalen og radioprogrammet Morgenhyrderne, vil underholde med et lille stand up show. Dette foregår i ”Akvariet” lige under Tivolis Kaffebar klokken 12:45 – 13:15. Vi glæder os til at se jer.

Åbningstider

Tivoli åbner kl. 11.00. I dagens anledning åbner de fleste forlystelser allerede kl. 11.30.

Download konkurrence kuponen her

Konkurrencekupon 2019.docx
Download

Har du spørgsmål til skolepatruljefesterne?

Skolepatrulje

Undervisningsmaterialer til alle klassetrin