Rådet for Sikker Trafiks persondatapolitik

I Rådet for Sikker Trafiks persondatapolitik beskrives hvordan Rådet for Sikker Trafik anvender de personoplysninger, du efterlader dig, når du benytter vores hjemmeside og services.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor. Rådet varetager udelukkende ideelle interesser og har således ingen kommerciel interesse i de oplysninger, som du efterlader. Vi bruger alene data til at lære, og for at gøre vores services bedre.

Rådet for Sikker Trafik anerkender behovet for at beskytte oplysninger, som gives via digitale tjenester. Som udgangspunkt gemmer vi ikke personhenførbare oplysninger. Kun hvis vi har brug for at svare dig eller at henvende os til dig for at følge op på en sag, registreres data. Vi bruger aldrig dine oplysninger til andet end det, du har givet os lov til.

I forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve, events og konkurrencer, køb eller bestilling i vores webshop mv. kan du blive bedt om indtaste personlige oplysninger.

Informationerne er tilgængelige for udvalgte medarbejdere og vil blive behandlet med fuld respekt for din anonymitet.

Du kan til enhver tid blive slettet gennem henvendelse til relevant kontaktperson.

Din færden på sikkertrafik.dk

Rådet for Sikker Trafik har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på sikkertrafik.dk. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Oplysningerne anvendes til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside og til at målrette annoncering.

Når du siger "ja, tak!" til at modtage et nyhedsbrev, samler vi dine informationer ind og bruger dem til at opnå et større kendskab til dig og dine interesser i fht. sikker trafik. Informationerne analyserer vi, så vi kan forbedre vores service til dig.

Indsamling ved henvendelse i en konkret sag

Ved henvendelse til Rådet for Sikke Trafik via internettet i forbindelse med et konkret spørgsmål vil din henvendelse blive gemt elektronisk.

Konkurrencer udbudt af Rådet for Sikker Trafik

Medmindre andet anføres gælder følgende generelle konkurrencebetingelser:

Konkurrencen udbydes af Rådet for Sikker Trafik, Lersø Parkallé 111, 2100 København Ø, tlf. 3916 3939, info@sikkertrafik.dk.

Konkurrenceperioden, udtrækningstidspunktet og præmien vil fremgå af konkurrencens hjemmeside eller andre relevante kommunikationsprodukter. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Du deltager i konkurrencen ved at følge konkurrencens anvisninger og ved at afgive dine kontaktoplysninger. Du kan kun deltage én gang. Vi trækker lod blandt alle, der deltager.

Lodtrækningen finder sted umiddelbart efter konkurrencen lukker. Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail eller telefon.

Som vinder er du forpligtet til at respondere inden for 30 dage, ellers går præmien til en anden. I så fald, trækkes der lod blandt deltagerne i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Når du deltager i konkurrencer udbudt af Rådet for Sikker Trafik accepterer du, at vi gemmer dine kontaktoplysninger (se også persondatapolitik). Deltageroplysninger slettes efter præmieoverrækkelsen og senest tre måneder efter konkurrencens afslutning.

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Rådet for Sikker Trafik sig retten til at udelukke deltagere fra lodtrækningen.

Ansatte hos Rådet for Sikker Trafik samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencer udbudt af Rådet for Sikker Trafik.

Rådet for Sikker Trafik forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.