Kontakt Rådet For Sikker Trafik


Telefontid

Mandag, tirsdag og torsdag kl. 9 - 15
Onsdag kl. 10 - 15 
Fredag kl. 9 - 14

Telefonen er sommerferielukket i ugerne 29, 30 og 31. Hvis du er fra pressen, kan du ringe på pressetelefonnummeret 39163969, der også besvares i ferieperioden.

 

Spørgsmål om trafik og sikkerhed?

Kontakt Rådet for Sikker Trafik: Spørgsmål om trafik og sikkerhed?

Start med at tage et kig på vores side med Ofte stillede Spørgsmål eller vores Råd og Viden sektion

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og giver dig meget gerne vores anbefalinger om trafiksikkerhed og regler.

Mails bliver normalt besvaret inden for en uge. I ferier eller meget travle perioder kan svartiden dog være længere. Kan du ikke komme igennem på telefonen, er det fordi vi ekstraordinært holder møde eller kortvarigt er forhindrede i at tage telefonen. Så prøv endelig igen lidt senere. 

Skriver du opgave?

Mangler du informationer til din opgave om trafik, så vil vi gerne hjælpe dig, hvis du kender din problemformulering og kan stille præcise spørgsmål. 

Databehandleraftale til kommuner og skoler der benytter Rådet for Sikker Trafiks digitale undervisningsmaterialer

Kontakt Rådet for Sikker Trafik: Databehandleraftale til kommuner og skoler der benytter Rådet for Sikker Trafiks digitale undervisningsmaterialer

Den 25. maj 2018 trådte EUs persondataforordning i kraft. For at leve op til kravene, har Rådet for Sikker Trafik udviklet en såkaldt databehandleraftale, som er nødvendig for at beskrive, hvad der sker når elever og personale benytter deres UNI-login som adgang til Rådet for Sikker Trafiks digitale undervisningsmaterialer. 

Hvis du har brug for en databehandleraftale med Rådet for Sikker Trafik, skal du sende en mail til databehandleraftale@sikkertrafik.dk  

Læs om Rådet For sikker Trafik