Gør den sureste tid til den sødeste

Den Sureste Uge: Gør den sureste tid til den sødeste

Kære Færdselskontaktlærer 

Januar og februar plejer at være den koldeste tid på året, og derfor gennemfører Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring kampagnen ”Den Sureste Uge” i uge 5, der skal få flere til at vise skolepatruljerne den anerkendelse, som de fortjener. 

Mulighederne er mange, og initiativet er jeres  
Skolepatruljerne gør et meget vigtigt stykke arbejde, når de hver morgen sørger for at hjælpe de andre elever sikkert over skolevejen. De gør det frivilligt og uanset vejret - dén indsats skal de anerkendes for i "Den Sureste Uge".  

Vi håber, at så mange som muligt vil forkæle deres skolepatruljer. Hvordan I gør, det er helt op til jer selv; sig tak for indsatsen, bag en kage, hold en paraply hvis det regner eller noget helt fjerde.   

Giv dem det, de fortjener - et smil er en god start. 
 

Den Sureste Uge afholdes i uge 5, 2021 

Vil I også fejre jeres skolepatrulje?

I al sin enkelhed går Den Sureste Uge ud på at planlægge og gennemføre lokale events for skolepatruljerne. Det kan være alt fra varm kakao til skolekoret, der akkompagnerer skolepatruljeringen – det er helt op til jer! Herfra bakker vi op med en film pressedækning og sparring hvis I ønsker det. 

Sæt jer sammen med f.eks. repræsentanter fra skolebestyrelsen, skoleledelsen, engagerede forældre eller kolleger og find ideer i inspirationskataloget til, hvordan I kan fejre skolepatruljen.  

Har I brug for sparring, er vi kun en e-mail væk. Kontakt Liv Knoblauch Kofoed-Jensen på lk@sikkertrafik.dk

Find inspiration til jeres sureste uge her

Thumbnail_katalog med inspiration til aktiviteter_DSU 2020.JPG
Inspirationskatalog 2019
Download


Skolepatrulje

Undervisningsmaterialer til alle klassetrin