Gør den sureste tid til den sødeste

Den Sureste Uge: Gør den sureste tid til den sødeste

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring står bag kampagnen ”Den Sureste Uge” i uge 18, der skal give skolepatruljerne den anerkendelse, som de fortjener. Kampagnen gennemføres sammen med landets politikredse og 63 af landets kommuner.

Mulighederne er mange, og initiativet er jeres  
Skolepatruljerne gør et meget vigtigt stykke arbejde, når de hver morgen sørger for at hjælpe de andre elever sikkert over skolevejen. De gør det frivilligt og uanset vejret - dén indsats skal de anerkendes for i "Den Sureste Uge".  

Vi håber, at så mange som muligt vil forkæle deres skolepatruljer. Hvordan I gør, det er helt op til jer selv; sig tak for indsatsen, bag en kage, hold en paraply hvis det regner eller noget helt fjerde.   

Giv dem det, de fortjener - et smil er en god start. 

OBS! Kampagnen gennemføres normalt i uge 5, men rundet corona rykkes fejringen til uge 18, 2021, hvor vi ser frem til at fejre en sødere udgave af Den Sureste Uge.

Klik for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 kr til pizzaer til jeres skolepatrulje

Vil I også fejre jeres skolepatrulje?

I al sin enkelhed går Den Sureste Uge ud på at planlægge og gennemføre lokale events for skolepatruljerne. Det kan være alt fra varm kakao til skolekoret, der akkompagnerer skolepatruljeringen – det er helt op til jer! Herfra bakker vi op med en film pressedækning og sparring hvis I ønsker det. 

Sæt jer sammen med f.eks. repræsentanter fra skolebestyrelsen, skoleledelsen, engagerede forældre eller kolleger og find ideer i inspirationskataloget til, hvordan I kan fejre skolepatruljen.  

Har I brug for sparring, er vi kun en e-mail væk. Kontakt Liv Knoblauch Kofoed-Jensen på liv@sikkertrafik.dk