Trafiksikkerhedskonferencen 2022

Den 17. maj '22 satte vi fokus på erhvervslivets rolle i trafikken.

Velkomst v. Mogens Kjærgaard Møller, direktør i Rådet for Sikker Trafik og Kent Damsgaard, administrerende Adm. direktør i F&P.

Hvad har mine skokøb på nettet med trafiksikkerhed at gøre? v. moderator Anne Glad.

Bæredygtig transport handler også om sikkerhed v. Transportminister Trine Bramsen

Trafiksikkerhed 2022: Mere handel – flere aktører – mindre sikkerhed? v. Jesper Hemmingsen, specialkonsulent Rådet for Sikker Trafik.

E-handel skaber muligheder og udfordringer v. Henrik Theil, E-handelsdirektør, Dansk Erhverv.

Hverdag i varebilen v. Thomas Jensen, Direktør Rødekro Kurer og formand for Specialforeningen for Kurer- og Varebilstransportører (SKV).

Kan vi forebygge ulykker i transportbranchen?  v. Protector Forsikring, Anders Blom Monberg, Country Manager.

Hvad skal vi gøre anderledes i morgen? Faglig debat med Mogens Kjærgaard Møller, Kent Damsgaard, Thomas Jensen og Henrik Theil.

Bæredygtigt lederskab med antikke dyder v. Niels Overgaard

Sikker Trafik Erhverv-prisen 2022


Konferencen fandt sted i Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup


Vi satte fokus på erhvervslivets rolle for trafiksikkerheden 

Med Anne Glad som moderator leverede vi den nyeste viden om adfærden i trafikken og satte fokus på erhvervslivets rolle.

Transportminister Trine Bramsen åbnede Trafiksikkerhedskonferencen med sine bud på, hvordan udfordringerne ved den øgede erhvervskørsel må håndteres gennem forskellige forebyggelsesindsatser, der både tager højde for behovet for mobilitet, bæredygtighed og trafiksikkerhed, men også gode løn- og arbejdsvilkår.

E-handlen er i voldsom vækst, og det udfordrer mobiliteten og trygheden på vejene. Med oplæg fra aktører fra distributionsbranchen, som er præget af en enorm udvikling, fik vi interessante bud på, hvordan vi opbygger de bedste forudsætninger for en bedre og mere sikker mobilitet.

Niels Overgaard, forfatter til bogen Det hele handler ikke om dig, leverede en introduktion til ledelsesprincipperne i stoisk filosofi, og kom med sine bud på, hvad moderne ledelse kan lære af antikkens idealer, og hvordan kan principperne kan styrke trafiksikkerheden.

Vi uddelte til slut årets Sikker Trafik Pris til AarBus, der står for buskørslen i Aarhus. Juryen lagde vægt på, at Aarbus er lykkedes med sin indsats for at skabe og fastholde en meget høj sikkerhedsperformance gennem en bred vifte af tiltag, som Aarbus har iværksat for at sikre såvel den generelle trafiksikkerhed som deres medarbejdere.

Kontakt os

Mathias Hjorth Frederiksen

Projektleder

Tlf: +45 2991 5311

mhf@sikkertrafik.dk