sikkertrafik.dk /Trafikpolitik En fælles opgave for skole, kommune og forældre

Hvad er en trafikpolitik?
Hvad er en trafikpolitik?

: Hvad er en trafikpolitik?

Færdselssikkerhedskommissionen anbefaler, at alle skoler laver en trafikpolitik, og at kommunerne understøtter dette arbejde. 

En trafikpolitik sætter rammerne for trafik i undervisningen, for afviklingen af trafikken omkring skolen og for trafikvaner hos børn og voksne.

Kort sagt viser trafikpolitikken vejen til sikker skoletrafik.

Rådet for Sikker Trafik har erfaring med, at trafikpolitik på skolerne er et rigtig godt værktøj til at skabe mere sikker trafik.

Læs mere

Databehandleraftale til kommuner og skoler der benytter Rådet for Sikker Trafiks digitale undervisningsmaterialer

: Databehandleraftale til kommuner og skoler der benytter Rådet for Sikker Trafiks digitale undervisningsmaterialer

Den 25. maj 2018 trådte EUs persondataforordning i kraft. For at leve op til kravene, har Rådet for Sikker Trafik udviklet en såkaldt databehandleraftale, som er nødvendig for at beskrive, hvad der sker når elever og personale benytter deres UNI-login som adgang til Rådet for Sikker Trafiks digitale undervisningsmaterialer. 

Hvis du har brug for en databehandleraftale med Rådet for Sikker Trafik, skal du sende en mail til databehandleraftale@sikkertrafik.dk  

Kom godt igang
Kom godt igang

: Kom godt i gang

Download procespapir og kom godt i gang med jeres trafikpolitik

0001.jpg
Få inspiration til Trafikpolitik.pdf
Download

Skabeloner til Trafikpolitik
Skabeloner til trafikpolitik

: Skabeloner til trafikpoltik

Når børnene starter i skole, er det svært at forestille sig, at de en dag skal stå på egne ben. Men det skal de jo – også i trafikken. Og det skal de lære.

Når de 15-årige forlader skolen, står de over for de ti farligste år i trafikken. Dem skal de rustes til at klare. Og det skal forældre og skole arbejde sammen om. 

Rådet For Sikker Trafik har lavet en skabelon til en Trafikpolitik. Brug den som afsæt til jeres egen Trafikpolitik, eller lad jer inspirere. Bagerst i skabelonen finder du et idé-katalog over hvad andre skoler har gjort.

Download skabelonerne her

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt da: