Uopmærksomhedskampagne 2018

Fra mandag den 17. september til søndag den 7. oktober (uge 38-40) gennemfører vi kampagnen ”Kør bil, når du kører bil”. Kampagnen sætter fokus på uopmærksomhed i trafikken.

Efterårets kampagne sætter fokus på mental uopmærksomhed, der er årsag til mange ulykker i trafikken. Hele 28% af de bilister, der har kørt galt eller har været lige ved det inden for det seneste år, siger at de var mentalt uopmærksomme (siddet i egne tanker, var stressede eller trætte), da det skete.

Nedenfor finder du forskellige elementer, som I kan bruge i kampagnen.

Tilmeld jer kampagnen inden 22. juni

Kampagneelementer

P-plads skilte

Uopmærksomhedskampagne 2018: P-plads skilte

Vores p-plads skilte "Kør bil, når du kører bil?", har form som en papirspose og minder bilisterne om at ”tage posen af hovedet” og køre bil, når de kører bil. 

Anvendelse: 

P-plads skiltene kan hænges op på et udvalgte parkeringspladser i kommunen. Hæng som minimum skiltene op på kommunens egne p-pladser fx i lygtepæle, på hegn eller lignende. Det er desuden vigtigt, at skiltene hænges op, så de ikke skærmer for bilisternes udsyn.

OBS! Skiltene er ikke beregnet til at sætte langs vejkanten som de traditionelle vejkantplakater, men skal sættes på parkeringspladser. Fordelen ved parkeringspladser er, at bilisten er i lav fart og tæt på kørselssituationen.

Bilsticker: ’Kør bil, når du kører bil’

Uopmærksomhedskampagne 2018: Bilsticker: ’Kør bil, når du kører bil’

Flyer og klistermærke til bilen er samlet i ét. På den ene side af flyeren finder du gode råd. På den anden side et klistermærke med kampagnelogoet, som man kan trække af og sætte på bilens bagsmæk.

Anvendelse: 

Flyeren kan deles ud eller lægges på biblioteker, borgerservice og på andre lokationer i kommunen.

Ved montering skal underlaget være rent. Stickeren er et høj-kvalitets aftagelig printfolie, men for at være helt sikker på, at man let kan fjerne den igen, anbefaler vi, at den højst sidder et par måneder.

 

Størrelse: 10 x 16 cm

Bilsticker: 'Vi kører bil, når vi kører bil'

Uopmærksomhedskampagne 2018: Bilsticker: 'Vi kører bil, når vi kører bil'

Stor sticker til bilen eller anden glat overflade. Bemærk, at der på klistermærket står ”Vi kører bil når vi kører bil”. Klistermærket kan trækkes af og sættes på bilen, hvor der er plads.

Anvendelse:

Ved montering skal underlaget være rent. Stickeren er et høj-kvalitets aftagelig printfolie, men for at være helt sikker på, at man let kan fjerne den igen, anbefaler vi, at den højst sidder et par måneder.

Størrelse: 40x22 cm 

Kontakt


Deltag i vores nationale kampagner