11.08.2016

Otte millioner kroner til trafiksikre børn

Rådet for Sikker Trafik, DR Ramasjang og Nordea-fonden har indledt et tre-årigt strategisk samarbejde, der skal inspirere de mindste børn og deres forældre til at komme ud i trafikken.

Otte millioner kroner til trafiksikre børn: Otte millioner til trafiksikre børn

Underdirektør Karina Petersen har på vegne af Rådet for Sikker Trafik modtaget en bevilling på 8.075.000 kr. fra Nordea-fonden. Pengene skal gøre alle landets børn mere sikre i trafikken.

Rådet for Sikker Trafik, DR Ramasjang og Nordea-fonden har indledt et tre-årigt strategisk samarbejde, der skal inspirere de mindste børn og deres forældre til at komme ud i trafikken. Nordea-fonden støtter projektet med 8.075.000 kr. de næste tre år.

Målet er at udvikle selvtransporterende og trafiksikre børn, der kan begå sig i trafikken til fods og på cykel. Ved hjælp af øvelser og leg skal projektet inspirere børn og voksne til at træne sammen i trafikken.

Samarbejdet er et nyt alternativ til det netop lukkede Børnenes Trafikklub, som de sidste godt 40 år har haft fokus på at lære børn at blive dygtige trafikanter.

Projektet kommer bredt ud til alle landets børn og vil udmønte sig i et helt nyt trafikunivers på DR Ramasjang, lege og træningsøvelser til børnene og rådgivning af forældre og daginstitutioner.

Kontakt:

Karina Petersen, Underdirektør i Rådet for Sikker Trafik: 40 35 39 76.