Rigtige mænd kører med hjelm

Efter Christines kæreste Søren endnu engang blev reddet af en cykelhjelm, har hun delt hans historie med Nederen Forældre, i håb om at få flere til at køre med cykelhjelm.

Takket være hans hjelm

Rigtige mænd kører med hjelm: Takket være hans hjelm

Min kæreste kommer cyklende på en cykelsti, hvor en billist overser ham, da bilisten krydser cykelstien for at komme ind på en tank. Min kæreste kan ikke nå at bremse, så han prøver at "dreje med bilen" og tager fra med skulderen. Det resultere i, at han med skulderen smadre bilens siderude og knalder hovedet ned i kanten på taget af bilen, inden han flyver over kølerhjelmen.

Der er flere vidner, plus en betjent fra en fotovogn, som kommer over og hjælper, og får ringet efter ambulance.

Da jeg ankommer for at tage med på skadestuen, taler jeg med den ene af ambulanceførerne og jeg spørger, hvad der ville have været sket, hvis ikke han havde haft hjelm på. Han svarede kort: Så havde det set meget sort ud!

På skadestuen finder de ud af, at min kæreste har brækket skulderskålen og at han har fået et par dybe flænger i armen. Skulderskålen bliver opereret nogle dage senere. Der skete heldigvis ikke noget med hans hoved - takket være hans cykelhjelm.

Efter genoptræningen af skulderen, har min kæreste ingen mén haft.

Historier fra det virkelige liv

Nederen kampagnefilm - Voksenfest

Aktuelle kampagner