Skolepatruljefester

Skolepatruljefester: Skolepatruljefester

I inviteres til Skolepatruljefest

Hvert år fejrer vi skolepatruljerne for deres store indsats. Rådet for Sikker Trafik og Lærerstandens Brandforsikring inviterer alle 20.000 skolepatruljeelever til en festlig dag i enten LEGOLAND® i Billund eller Tivoli i København. 

Skolepatruljefesterne bliver i skoleåret 2018/2019 holdt den 24. april 2019 i LEGOLAND® og den 25. april 2019 i Tivoli.

Begge steder er der masser af konkurrencer og underholdning for skolepatruljerne.

Skolepatruljefest i LEGOLAND® tirsdag d. 24. april

Skolepatruljefester: Skolepatruljefest i LEGOLAND® tirsdag d. 24. april

Priser på entrébilletter og madkuponer

Prisen på entrébilletten er 79 kr. pr. skolepatruljeelev inkl. moms og dækker entréen samt alle forlystelser. Der er gratis entré for alle skolepatruljeinstruktører og politi-repræsentanter. Tilskuddet, som Rådet yder, er fratrukket prisen. Madkuponer kan købes til 75 kr. inkl. moms (værdi 100 kr.) og kan bruges til alle spisesteder i LEGOLAND®.

Entrébilletter og madkuponer sendes med posten i starten af april. Bemærk! Madkuponer kan kun bestilles sammen med tilmeldingen, og ubrugte entrébilletter og madkuponer refunderes ikke.

Konkurrence

Skolepatruljerne kan vinde flotte præmier på dagen. For at deltage i konkurrencen skal hver skolepatrulje-elev udfylde en konkurrencekupon (download den herog aflevere den i løsningskassen ved Eventscenen bag Polar Land inden kl. 13.00. Husk, at hele holdet skal være til stede ved Eventscenen fra kl. 13.00 for at kunne vinde præmier

Husk:

Som noget nyt skal skolepatruljerne i år også besvare et spørgeskema for at være med i konkurrencerne, fordi Rådet for Sikker Trafik rigtig gerne vil have viden om, hvad eleverne syntes om at være skolepatrulje. Bed derfor skolepatruljerne besvare spørgeskemaet ved at sende en SMS med teksten SP til 1919 (omkostningsfrit). Eleverne skal have besvaret skemaet, INDEN der trækkes lod om præmierne

Arrangement for skolepatruljeinstruktører, færdselskontaktlærere og politi

Rådet for Sikker Trafik og Lærerstandens Brandforsikring vil i år byde på en vand/kaffe/the og kage mellem kl. 14.00 og 15.00, dette sker i Familiebuffeten. I er velkomne i Familiebuffeten fra kl.11.30 og kan have den som fast base resten af dagen.

Åbningstider

LEGOLAND åbner kl. 10.00.

Vigtig  information til buschauffører

Af- og påstigning henvises til parkeringspladserne P2 eller P3 (følg skilte og anvisninger). Det er ikke tilladt at stige af eller på i rundkørslen ved LEGOLANDs hovedindgang, da pladsen er begrænset. Vi anmoder om, at bussen bliver holdende på den anviste plads, så børnene nemt kan finde bussen igen.

I Informationen kan alle buschauffører få udleveret billetter til bespisning.

Skolepatruljefest i Tivoli onsdag den 25. april

Skolepatruljefester: Skolepatruljefest i Tivoli onsdag den 25. april

Priser på entré, turpas og madkuponer

Prisen for entré og turpas til Tivolis forlystelser er 70 kr. pr. skolepatruljeelev inkl. moms. Der er gratis entré for alle SP-instruktører og politi-repræsentanter. Tilskuddet, som Rådet for Sikker Trafik yder, er fratrukket prisen. Madkuponer kan købes til 50 kr. inkl. moms og kan indløses i alle Tivolis spisesteder.

Entrébilletter, turpas og madkuponer sendes med posten i starten af april. Bemærk! Madkuponer kan kun bestilles sammen med tilmeldingen, og ubrugte entrébilletter og madkuponer refunderes ikke.

Konkurrence

Skolepatruljerne kan vinde flotte præmier på dagen. For at deltage i konkurrencen skal hver skolepatruljeelev udfylde en konkurrencekupon (download den her) og aflevere den i løsningskassen ved scenen på Plænen senest kl. 12.00. Husk, at hele holdet skal være til stede ved scenen fra kl. 12.00 for at kunne vinde præmier.

HUSK:

Som noget nyt skal skolepatruljerne i år også besvare et spørgeskema for at være med i konkurrencerne, fordi Rådet for Sikker Trafik rigtig gerne vil have viden om, hvad eleverne syntes om at være skolepatrulje. Bed derfor skolepatruljerne besvare spørgeskemaet ved at sende en SMS med teksten SP til 1919 (omkostningsfrit). Eleverne skal have besvaret skemaet, INDEN der trækkes lod om præmierne

Arrangement for skolepatruljeinstruktører, færdselskontaktlærere og politi

Rådet for Sikker Trafik og Lærerstandens Brandforsikring vil i år byde på en vand/kaffe/the og kage på Tivolis kaffebar mellem kl. 13.00-14.00. I er velkomne på Tivolis kaffebar fra kl. 12.30 og kan have den som fast base resten af dagen. ​

Åbningstider

Tivoli åbner kl. 11.00. I dagens anledning åbner de fleste forlystelser allerede kl. 11.30.

Har du spørgsmål til skolepatruljefesterne?

Skolepatrulje