Deltag i Skolepatruljernes fotokonkurrence

Konkurrencer for skolepatruljerne: Deltag i Skolepatruljernes fotokonkurrence

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring afholder hvert år en konkurrence for at give skolepatruljerne et ekstra skulderklap for deres indsats. Skolepatruljerne belønnes hvert år for deres store indsats, hvor de kan vinde 5.000 kr. til patruljen.

Hvis I vinder?

Hvis I skulle være så heldige at vinde konkurrencen, vinder I præmien til skolepatruljen på jeres skole og kan bruge pengene til noget, som skolepatruljerne ønsker sig. Det kunne fx være til fælles oplevelser for skolepatruljerne - en biograftur eller lignende.

I behøver ikke være mesterfotografer. I skal bare forklare, hvorfor jeres skolepatrulje skal vinde. Så tag et billede og upload det hele til os inden 8. februar 2019.

Tre trin - så er I med i konkurrencen:

  1. Tag et billede
  2. Skriv en begrundelse
  3. Udfyld felterne nedenfor

 Vi ser frem til at modtage alle jeres billeder og begrundelser.

 Konkurrencen kører fra 03/12 2018 til 08/02 2019

Se konkurrencebetingelserne her 

Pressen og andre kan være interesserede i at skrive om den gode historie – fx i regional - eller lokalavisen i jeres nærområde. I kan evt. selv tage kontakt til dem.

 

Billedet viser en af vinderne fra skoleåret 17/18 - Dueholmskolen 

Deltag i konkurrencen


For at gemme dine oplysninger har vi brug for dit samtykke. Du skal derfor acceptere, at vi behandler de persondata, du har givet os. Dine data opbevares under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik


Årets Skolepatrulje

Konkurrencer for skolepatruljerne: Årets Skolepatrulje

Nu kan din skole vinde en fest for alle skolens elever i det store frikvarter.

Hovedpræmien er en fest for hele skolen med isbil, DJ, paradekørsel og selvfølgelig den fornemme titel "Årets Skolepatrulje". 
Til de fem regionsvindere er der 5000 kr. til at forkæle skolepatruljen med. 

Sammen med LB Forsikring kårer vi i foråret 2019 "Årets Skolepatrulje" og alle kan nominere den skolepatrulje, de syntes, fortjener titlen som "Årets Skolepatrulje". 

Alt du skal gøre er at klikke ind på vores nomineringssite og indstille skolepatruljen. 
Alle kan nominere, så del linket med dine kollegaer, forældrene, eleverne og andre, der vil være med til at belønne skolepatruljerne for deres gode arbejde. 

Nominer skolepatruljen her: https://tilmeld.sikkertrafik.dk/aarets-skolepatrulje/ 

Skolepatrulje

Undervisningsmaterialer til alle klassetrin