Vemmelev Skole blev "Årets Skolepatrulje" 2019!

Det blev skolepatruljen på Vemmelev Skole i Slagelse Kommune, der løb med sejren og titlen som Årets Skolepatrulje 2019.

Ud over titlen og æren fik hele skolen Det fedeste frikvarter med en overraskelsesfest, hvor skolepatruljen blev eskorteret ind i skolegården på en partybus med DJ efterfulgt af en Hjem-Is-bil og politiet. Borgmester John Dyrby Paulsen overrakte diplom og præmie og holdt tale for skolepatruljen og skolens elever. Se fejringen af Vemmelev Skoles skolepatrulje i videoen til højre.

Dommerkomitéens motivering for, at Vemmelev Skole vinder prisen som "Årets Skolepatrulje" 2019:

Skolepatruljernes opgave er først og fremmest at hjælpe børn og forældre sikkert i skole, men på Vemmelev Skole har eleverne taget opgaven til sig i en helt særlig grad. De har nemlig taget en ekstra opgave på sig, når de forsøger at få forældrene til at bidrage mere aktivt til sikkerheden på skolevejene. Forældre kan ufrivilligt komme til at medvirke til det kaos, der kan være foran skolen om morgenen. Og her er det helt rigtigt set, når Vemmelevs skolepatrulje involverer forældrene i form af en kampagne, der skal forbedre deres adfærd i trafikken. Forældrene er vigtige, når det kommer til børns trafiksikkerhed, for børn kopierer deres forældres adfærd. 

Vemmelev Skole er Årets Skolepatrulje 2019, da vi anerkender både deres daglige indsats og resultatet af forældrekampagnen, der har betydet, at morgentrafikken nu er mere rolig foran skolen. 

Er din skole "Årets Skolepatrulje" 2020?

Konkurrence: Årets skolepatrulje: Er din skole "Årets Skolepatrulje" 2020?

Sammen med LB Forsikring kårer vi i foråret 2020 "Årets Skolepatrulje".

Konkurrencen sættes i gang i oktober 2019, hvor vi åbner for indstillingerne til Årets Skolepatrulje 2020 - her kan I komme med jeres gode bud på, hvilken skolepatrulje, der skal have titlen, æren og præmien i 2020.

Vi udpeger først fem regionale vindere, der hver vinder 5.000 kr. til at forkæle skolepatruljen med. Af de fem udpeger vi herefter en national vinder, som ud over den fornemme titel vinder Det Fedeste Frikvarter. Se, hvordan vinderen af konkurrencen i 2019 blev fejret

 

 

 

Skolepatrulje

Undervisningsmaterialer til alle klassetrin