Den Sureste Uge 2021 hedder "Velkommen tilbage" (3.-7. maj)

Den Sureste Uge / Velkommen tilbage: Den Sureste Uge 2021 hedder "Velkommen tilbage" (3.-7. maj)

Eleverne er endelig tilbage i skole, og vi kan glæde os over igen at se skolepatruljerne hjælpe små og store elever sikkert over vejen. 

Kampagnen "Velkommen tilbage" handler om at vise skolepatruljerne, at vi værdsætter deres arbejde, og at takke dem for deres indsats. Vi håber, at så mange skoler som muligt vil være med til at hylde deres skolepatrulje og ønske eleverne velkommen tilbage.

"Velkommen tilbage"-kampagnen gennemføres i maj og erstatter årets "Den Sureste Uge"-kampagne. Som udgangspunkt gennemføres kampagnen i uge 18, men skolen kan gennemføre den i en af de omkringliggende uger, hvis det passer med, hvornår eleverne er til stede på skolen. 

Den Sureste Uge ændrer kun navn i 2021

Normalt afholdes Den Sureste Uge i uge 5, hvor det er koldt og mørkt, og hvor skolepatruljerne godt midtvejs i årets skolepatruljetjans kan trænge til et skulderklap. I år har det på alle måder været anderledes, men skolepatruljen fortjener stadig anerkendelse for deres vigtige arbejde frem mod sommerferien. 

I 2022 har vi forhåbentlig en mere normal hverdag, og vi håber sammen med LB Forsikring på at kunne gennemføre "Den Sureste Uge" i uge 5 2022 sammen med jer.

Sig "Velkommen tilbage" til din skolepatrulje

Den Sureste Uge / Velkommen tilbage: Sig "Velkommen tilbage" til din skolepatrulje

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring står bag kampagnen ”Velkommen tilbage” i uge 18 (3.-7. maj), der skal give skolepatruljerne den anerkendelse, som de fortjener. Kampagnen gennemføres sammen med landets politikredse og 63 af landets kommuner.

Mulighederne er mange, og initiativet er jeres  
Skolepatruljerne gør et meget vigtigt stykke arbejde, når de hver morgen sørger for at hjælpe de andre elever sikkert over skolevejen. De gør det frivilligt og uanset vejret - dén indsats skal de anerkendes for. 

Vi håber, at så mange som muligt vil forkæle deres skolepatruljer. Hvordan I gør, det er helt op til jer selv; sig tak for indsatsen, bag en kage, hold en paraply hvis det regner eller noget helt fjerde.   

Giv dem det, de fortjener - et smil er en god start. 

OBS! Kampagnen "Den Sureste Uge" gennemføres normalt i uge 5, men rundet corona rykkes fejringen til uge 18 (3.-7. maj) 2021. Kampagnen hedder i år "Velkommen tilbage".

Vil I også fejre jeres skolepatrulje?

I al sin enkelhed går "Velkommen tilbage" ud på at forkæle skolepatruljen som tak for deres arbejdsindsats. Det kan være alt fra varm kakao til skolekoret, der akkompagnerer skolepatruljeringen – det er helt op til jer! Herfra bakker vi op med bl.a. pressedækning og indhold på sociale medier, og vi giver gerne sparring på jeres forkælelse, hvis I ønsker det. 

Planlæg Jeres fejring
Sæt jer sammen med f.eks. repræsentanter fra skolebestyrelsen, skoleledelsen, engagerede forældre eller kolleger og find på ideer til, hvordan I kan fejre skolepatruljen. Find evt. inspiration fra tidligere års surest uge-fejringer, som vi har samlet i et inspirationskatalog. Selvom det tager udgangspunkt i vinterkolde- og mørke dage, er der masser af gode ideer, som sagtens kan bruges i "Velkommen tilbage". Find inspiration til jeres Velkommen tilbage-fejring i Inspirationskataloget.

Har I brug for sparring, er vi kun en e-mail væk. Kontakt Liv Knoblauch Kofoed-Jensen på liv@sikkertrafik.dk

NB: "Velkommen tilbage" erstatter årets "Den Sureste Uge", og kampagnen gennemføres nationalt i uge 18 (3.-7. maj). Hvis jeres elever ikke er fysisk i skole i den uge, kan I vælge at holde fejringen en anden uge.