Ledige stillinger

Vores arbejde handler om at forebygge og påvirke viden, holdning og adfærd. Det gør vi bl.a. gennem kommunikation, kampagner, pressearbejde, undervisning og rådgivning. Er du vores nye kollega?

Studentermedhjælper med flair for tal og analyse søges til Rådet for Sikker Trafik


Har du lyst til et spændende og relevant studiejob, hvor du både får styrket dine metodiske færdigheder og udnyttet dine analyseegenskaber i praksis? Vil du have stort ansvar for egne arbejdsopgaver og være med til at danne grundlag for dagsordenssættende politiske fokusområder? Så er du måske den rigtige til jobbet som studentermedhjælper i dokumentationsafdelingen hos Rådet for Sikker Trafik.

Om os
Rådet for Sikker Trafik arbejder for at nedbringe antallet af dræbte og alvorligt tilskadekomne i trafikken. Vi samarbejder med en bred vifte af offentlige, private og internationale organisationer, og vores hovedfokus er på kommunikation, kampagner, undervisning, samt varetagelse af myndighedsbetjening.

I dokumentationsafdelingen opbygges den viden, der danner fundamentet for alle vores indsatser. Vi varetager Rådets analyser af ulykkesstatistikker, foretager egne målinger, indsamler ny international viden omkring trafiksikkerhed og arbejder løbende på at udvikle, evaluere og optimere Rådets kampagner og indsatser. Vi fokuserer på at opretholde vores store troværdighed på området ved at gå metodisk til værks og lægger vægt på en høj faglighed i vores arbejde.

Derudover kommunikerer dokumentationsafdelingen fakta og viden både internt i huset og eksternt på hjemmeside, sociale medier og til fx presse og politikere.

Arbejdsstedet er på Rådet for Sikker Trafiks kontor på Østerbro i København.

 

Dine arbejdsopgaver

 • Bearbejde og analysere statistiske data på trafikområdet, primært i Excel
 • Foretage dataudtræk fra bl.a. ulykkesdatabaser, Danmarks Statistik og SurveyXact
 • Forberede og udarbejde undersøgelser og rapporter og præsentere det intern i huset
 • Varetage løbende opdateringer af viden og data på vores hjemmeside

Vi forestiller os

 • At du har flair for analytisk og statistisk arbejde og erfaring med databehandling
 • At du er grundig og driftsikker
 • At du har lyst til at arbejde i et hus med mange bolde i luften og er god til at samarbejde
 • At du kan arbejde selvstændigt og er opsøgende efter opgaver
 • At du som minimum er færdig med første år af en samfundsvidenskabelig uddannelse (fx statskundskab, sociologi eller økonomi)
 • At du kan arbejde omkring 15 timer ugentligt

Vi tilbyder

 • At blive en del af et team og et hus med et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsformen er uformel og uhøjtidelig.
 • Stor fleksibilitet mht. eksaminer således at studier og arbejde kan gå hånd i hånd
 • En god løn

Spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte dokumentationschef, Jesper Sølund på mobil 21 62 83 62 eller på mail til js@sikkertrafik.dk

Send din ansøgning senest mandag d.27. februar 2017 til dokumentationskonsulent Jesper Hemmingsen på jh@sikkertrafik.dk. Samtaler forventes afholdt hurtigst muligt.

Rådet som arbejdsplads

Ledige stillinger: Rådet som arbejdsplads

I Rådet for Sikker Trafik har vi fokus på, at være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Som medarbejder på Rådet bliver du en del af en flok ildsjæle, der arbejder engageret og målrettet på at reducere antallet af tilskadekomne og dræbte i trafikken.

Vores værdier

Vi arbejder i et innovativt miljø, hvor der er plads til nye idéer og personlig udvikling, men vi lægger samtidig stor vægt på at have dokumentationen i orden.

Vi ønsker at være en troværdig samarbejdspartner, der formår at udvise empati og involvere alle vores interessenter i vores arbejde for trafiksikkerheden.

Vi har en uformel omgangstone og vores kommunikation og samarbejde bygger på gensidig tillid og åbenhed.

Sundt arbejdsmiljø

Vi ønsker at understøtte et sikkert, sundt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og udvikler sig. Derfor er en del af vores personalegoder en sund frokostordning, en sundhedsforsikring, og vi bakker op om medarbejdernes deltagelse i bl.a. DHL stafetten.

Troværdige medarbejdere

Som medarbejder er det vigtigt, at du med din arbejdsindsats og kommunikation, såvel internt som eksternt, agerer loyalt i forhold til Rådets værdier. Det forventes derfor, at du er troværdig i dine handlinger og udtalelser.

Vi forventer også, at du på en positiv måde, kan arbejde resultatorienteret og med fokus på et godt samarbejde, for at vi sammen kan nå vore mål. Endelig er det vigtigt, at du er dygtig til dit håndværk og fremstår professionel og kompetent, når du optræder på Rådets vegne i forskellige sammenhænge. 

Læs om Rådet For sikker Trafik